Soglasje za obdelovanje osebnih podatkov in pravice obiskovalcev

Upravljavec spletnega mesta in vseh podatkov povezanih z njim je:

ZDRAVSTVENI ZAVOD CELJENJE KOPER
Ulica Vojke Šmuc 12
6000 Koper
celjenje@siol.net

S pošiljanjem sporočila preko kontaktnih obrazcev in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Zdravstveni zavod Celjenje kot upravljavec, osebne podatke, pridobljene s pomočjo kontaktnih obrazcev zbira in jih hrani na varnem.

S pošiljanjem sporočila preko kontaktnega obrazca in s tem s strinjanjem z navedenimi pogoji potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:

  • zahtevam dostop do osebnih podatkov,
  • zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov,
  • soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in/ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani s povezavo, ki je tudi del vsakega poslanega sporočila,
  • pri informacijskem pooblaščencu vložim pritožbo.

S strinjanjem pogojev potrjujem, da sem seznanjen tudi s tem:

  • da bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem,
  • da na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev,
  • da se osebni podatki hranijo do preklica.
  • da v primeru zahteve izbrisa osebnih podatkov obstaja možnost, da nadaljnja obravnava ne bo mogoča

E-poštna sporočila, pridobljena pred 28.5.2018, se shranjujejo z namenom dokazila o informacijah za primer pravnega spora in se hranijo tako dolgo kot to veleva zakon.

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so tekstovne datoteke, ki vsebujejo manjše količine informacij, ki jih spletnemu brskalniku pošlje spletno mesto. Te podatke pregledovalnik shrani na računalnik in jih pošlje nazaj spletnemu mestu vsakokrat, ko obiščete spletno mesto.

Katere piškotke uporabljamo na strani in zakaj?

Na spletni strani uporabljamo izključno nujne piškotke, ki omogočajo brezhibno delovanje spletne strani in so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1. Piškotki ne zbirajo ali posredujejo vaših osebnih podatkov. Tudi IP naslova ne.

Zakaj so piškotki pomembni za delovanje spletne strani?

  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
  • za spremljanje obiska

Katere piškotke uporabljamo?

IME PIŠKOTKA      NAMEN PIŠKOTKA     ČAS TRAJANJA

Kako upravljati s piškotki?

V zvezi z uporabo lastnih piškotkov lahko uporabljate spletni brskalnik na način, da omogočite, onemogočite ali brišete piškotke. Za uporabo navedenih funkcionalnosti sledite navodilom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. Odločitev, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi, je povsem vaša. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate, spreminjate oz. blokirate sprejem vseh piškotkov na internetu v nastavitvah vašega spletnega brskalnika. Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Za informacije o nastavitvah piškotkov obiščite spletno stran brskalnika, ki ga uporabljate.